Voorbereidingen Kenia
Door: Yvonne0204
Blijf op de hoogte en volg Yvonne
22 Mei 2011 | Nederland, Enkhuizen
Voor het eerst in mijn leven naar Afrika! 4 hele weken! Ik heb besloten om daar vrijwilligerswerk te gaan doen in een medisch project. Weet nog niet precies waar ik geplaatst word, maar alles zal een geweldige ervaring worden. In het weekend ben ik vrij om te gaan en staan waar ik wil en dan kunnen er excursies ondernomen worden in Kenia, eventueel met de andere vrijwilligers.
We verblijven in een vrij luxe resort, waar de organisatie 2 huisjes beschikbaar heeft. Er is zelfs een kok aanwezig en er wordt ook schoongemaakt! Toch een beetje vakantie :)
Gelukkig zijn er meerdere Nederlanders. Heb al mailcontact met Elle en Anneke, dat maakt dat het steeds echter en ook leuker wordt!
Overleggen wat we mee gaan nemen, het liefst neem ik 10 koffers mee met allemaal spullen voor de kinderen daar maar helaas is het beperkt. Toch evengoed 2x bagage van 23 kilo en 1x handbagage.
Van mijn werk weet ik al dat ik wat verbandmiddelen en andere dingen mee mag nemen en verder ligt de Action vol met allerlei niet te dure en bruikbare spullen voor de kinderen daar.
Vaccinaties voor Hepatitis A, DTP en Gele koorts heb ik al gehad. (B had ik al), recept voor malariatebletten meegekregen. Moet er alleen nog hard over nadenken of ik die wel wil nemen, vanwege de bijwerkingen.
Over 27 dagen vertrek ik!!!!!
Over 27 dagen vertrek ik!!!!!
24 Mei 2011 - 16:26
Larissa:
ik wil natuurlijk wel de eerste zijn die je wat schrijft! jaloers maar oh zo trots dat je dit gaat ondernemen! wat een mooie maar zware ervaring zal het gaan worden! zal iedere dag met gedachte bij je zijn! knuf -
26 Mei 2011 - 07:51
Jan:
Zoals eerder gezegd: trots op je. -
28 Mei 2011 - 14:08
RIEK:
LIJKT ME ERG SPANNEND OM ZOIETS TE DOEN
SUCCES ER MEE GROETJES RIEK -
29 Mei 2011 - 06:54
Sonja:
Yvonne, wat een super uitdaging om te gaan doen!
Ben stiekem best wel een beetje jaloers op jou dat je dit gaat ondernemen.
Geniet ervan, hopelijk zien we elkaar voor die tijd nog en anders zeker na die tijd. Ik wil dan alles horen en zien ( foto's ) .
Geniet van de voorpret en de voorbereiding..
Dikke knufff,
Sonja -
07 Juni 2011 - 18:10
Irma:
Yvonne,
Staat je goed die pet en die zal je daar wel nodig hebben.
Veel succes met je voorbereidingen en je vrijwilligerswerk daar, het gaat je lukken, en ga er vooral ook van genieten.
13 Juni 2011 - 17:46
Martine:
Nog maar 1 weekje! Spannend! Alvast een goede reis, veel plezier en wees voorzichtig!
Xx Martine, Stephan en Luuk -
17 Juni 2011 - 06:23
Barbara:
Yvonne,
heel veel plezier en geniet ervan!!!
Werk ze!
groetjes
Barbara -
18 Juni 2011 - 22:15
Cor:
Ik vind het geweldig dat je dit gaat doen. Lijkt me erg spannend, maar ook heel dankbaar werk, wat je daar gaat verrichten. Ik wens je een hele mooie periode toe daar in Kenia. -
19 Juni 2011 - 13:04
Je Zussie:
Erg dapper dat je jezelf opzij zet en 4 weken de mensen in Kenia gaat helpen waar het nodig is!
Vergeet niet te genieten van alle mooie dingen die daar ook zijn.
En.. niet stiekem een paar lieve kindjes mee nemen in je koffer he!
Denk om jezelf en heelhuids weer terug komen. We denken aan je.
19 Juni 2011 - 15:06
Debby & Reinier:
Een goede reis gewenst en hopen veel van je belevenissen via je weblog te lezen!
Met hartelijke groeten,
Debby & Reinier -
20 Juni 2011 - 00:59
Diana Uludag:
hoi yvonne heb even een kijkje genomen op je site (kon toch niet slapen) wens je heel veel succes met je vrijwilligers werk , blijf gezond , en geniet ook van je vrije tijd .
groetjes diana -
20 Juni 2011 - 10:35
Sonja:
Heel veel succes, geniet ervan je zit nu in het vliegtuig :)
20 Juni 2011 - 18:29
Jantina:
Nou Yvon...het avontuur is begonnen! Heel veel plezier en pas goed op jezelf...
Mis je nu al....
Dikke kus. -
22 Juni 2011 - 08:11
Cor:
Hoi Yvonne,
Goede reis gehad lees ik. Leuk en goed leesbaar verslag. Zeker tot de verbeelding sprekend. In alle opzichten een totaal andere wereld daar, he? De indrukken die je daar opdoet en het feit dat je dar zo in de weer bent, kunnen er zomaar voor zorgen dat die vier weken daar omvliegen, lijkt mij. Ik wens je daar in een hele mooie periode toe. Ik blijf je verrichtingen daar in Kenia met belangstelling volgen.
Groetjes Cor -
24 Augustus 2016 - 23:26
Tinus:
Yvonne het al weer een tijdje geleden dat je in Kenia was,maar leuk om te lezen,,groetjes uut Drenthe ,Tinus